Rahalaitos kilpailuttaa lainasi ravintolan perustamista varten

Oman ravintolan perustaminen on monen ruuanlaitosta pitävän suuri haave. Monelle kyse saattaa olla jopa lapsuuden unelmasta. Jos sinulla on alan koulutus ja erityistä osaamista, kannattaa tätä haavetta lähteä toteuttamaan. Monien haaveiden toteuttamisen esteenä on vain raha. Rahalaitos voi kuitenkin auttaa sinua rahaan liittyvissä haasteissa, sillä se kilpailuttaa lainat puolestasi nopeasti ja sujuvasti! Lainojen kilpailuttaminen ei Rahalaitoksen ansiosta ole aikaa vievää eikä muutenkaan vaikeaa. Neuvomme sinua tässä artikkelissa askel askeleelta, kuinka kilpailutat lainasi Rahalaitoksen kautta ja olet saman tien askeleen lähempänä unelmiesi toteuttamista.

Kuinka aloittaa lainojen kilpailuttaminen?

Aloittaaksesi lainojen kilpailuttamisen, surffaa suoraan Rahalaitos-sivustolle. Voit täyttää Rahalaitoksen lainahakemuksen matalalla kynnyksellä, sillä se ei maksa sinulle mitään, etkä sitoudu mihinkään. Lähetettyäsi hakemuksen eteenpäin Rahalaitos aloittaa välittömästi lainatarjousten kilpailuttamisen puolestasi ja saat pian tarjouksia ravintolan perustamista varten. Saat aina tehdä itse lopullisen päätöksen tarjousten hyväksymisestä tai hylkäämisestä! Rahalaitos tekee yhteistyötä monien alan tärkeimpien luotonantajien kanssa ja kilpailuttaa heidän kauttaan lainasi nopeasti ja näppärästi. Voit siis saada yhdellä hakemuksella useita erilaisia lainatarjouksia!

Hyödynnä näppärää lainalaskuria

Hakemuksen näppärä lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan lainasi kuukausierän suuruutta jo etukäteen. Tämä puolestaan auttaa sinua arvioimaan, selviydytkö kyseisestä lainaerästä yrityksen perustamisen kaikissa vaiheissa – silloinkin, kun yrityksesi ottaa vasta ensiaskeleitaan, eikä välttämättä vielä tuota mitään. Voit hakea lainaa Rahalaitoksen kautta jopa 70 000 euroa ja valita laina-ajaksesi jopa 15 vuotta. Näillä valinnoilla lainan kuukausierän arvioksi lainalaskuri antaa 535 euroa kuukaudessa. Otathan kuitenkin huomioon, että kyseessä on tässä vaiheessa vasta arvio. Jos arvioitu kuukausierä kuulostaa sinusta hyvältä, voit täyttää lainahakemuksen loppuun ja lähettää hakemuksen Rahalaitoksen käsittelyyn.

Hyödynnä yritysneuvonta

Jotta oman ravintola-alan yrityksen perustaminen sujuisi mahdollisimman sujuvasti, kannattaa hyödyntää paikkakuntasi yritysneuvontapalvelut. Hakeudu siis yritysideasi kanssa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yritysneuvojan juttusille, sillä voit saada häneltä arvokkaita vinkkejä yrityksen perustamista silmällä pitäen. Voitte käydä yhdessä läpi esimerkiksi yrityksesi rahoituslaskelmia ja miettiä alueen kilpailutilannetta. On tärkeää, että ravintolasi erottuu joukosta positiivisella tavalla. Ellet ole oikein varma, kuinka onnistut tässä haasteessa, kannattaa aihetta käsitellä yritysneuvojan kanssa.

Varmista yrityksesi verkkonäkyvyys

Nykyään on erittäin tärkeää, että lähes yritys kuin yritys näkyy verkossa. Kannattaa siis harkita yrityksen omien kotisivujen ja some-kanavien luomista. Ellei yritys näy verkossa ja elleivät sen kotisivut vaikuta ammattimaisilta, kokee moni nykyasiakas yrityksen helposti epäluotettavaksi. Some on myös oivallinen asiakas kertoa uuden ravintolan toiminnasta ja houkutella uusia asiakkaita kokeilemaan ravintolasi upeita herkkuja. Sen avulla ravintolasi uusimmat uutiset tavoittavat helposti kerralla suuren joukon yleisöä!